Руският опозиционер Алексей Навални получи още една присъда - този път

...
Руският опозиционер Алексей Навални получи още една присъда - този път
Коментари Харесай

Русия осъди Навални на още 19 години в колония

Руският опозиционер Алексей Навални получи още една присъда - този път по дело за " екстремизъм ". Московският съд го осъди на още 19 години затвор в колония при специфичен режим. Присъдата против 47-годишния Навални беше произнесена в границите на развой, който в интернационален проект бе критикуван като политическа инсценировка.

Общо седем обвинявания

Критикът на президента Владимир Путин към този момент излежава присъда от девет години в наказателна колония. Процесът се организира при закрити порти, като даже родителите на Навални не бяха позволени в правосъдната зала.

Прокуратурата повдигна общо седем обвинявания против Навални, в това число за учредяване на екстремистка организация и финансиране на екстремистка активност. В интернационален проект Навални е считан за политически пандизчия. Той отхвърля всички обвинявания.

" Сталинска присъда "

В навечерието на оповестяването на присъдата Навални съобщи, че чака " сталинска присъда ". Понастоящем опозиционерът вече излежава присъда от девет години затвор в колония със непоколебим режим.

*****

Вижте и това видео:

" Прерязах електронната гривна и избягах от Русия "

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР